martes, 26 de noviembre de 2013

L' última Cançó

Dimarts, al seminari, vam haver d’exposar una pel·lícula. Vaig escollir “L’última cançó”, degut a que és una de les meves pel·lícules preferides.

A continuació us parlaré d’aquesta pel·lícula.

“L'última cançó”  (títol original: The Last Song) és una pel·lícula nord-americana de tall dramàtic i juvenil, basada en la novel·la de Nicolas Sparks i traduïda al castellà per Iolanda Rabascall. Està protagonitzada per Miley Cyrus i va ser dirigida per Julie Anne Robinson.
El rodatge va durar des del 15 de juliol fins al 18 d'agost i es va estrenar a Estats Units el 31 de març de 2010 i a Espanya va ser el 4 de juny de 2010.


ARGUMENT

L'última cançó té lloc en una petita ciutat costanera del sud dels Estats Units, on un pare separat (GREG KINNEAR) es disposa a passar l'estiu ambla seva filla  adolescent (MILEY CYRUS), que preferiria quedar-se a Nova York. El pare tracta de tornar a connectar amb la seva filla a través de l'única cosa que tenen en comú -la música-. És una història de família, amistat, secrets i perdó, i també de segones oportunitats i primers amors.


CRÍTICA

Les escenes són els típics llocs comuns que poden veure's en qualsevol altre pel·lícula romàntica d'adolescents (el vòlei a la platja, la platja solitària en la qual es refugia mirant el mar, entre d’altres).



ALTRES ASPECTES RELLEVANTS

L'última cançó és una d'aquestes pel·lícules que es podrien catalogar com de “entrada a la maduresa” per part del seva protagonista. Aquesta comença tenint un caràcter rebel, cruel i sempre està a la defensiva amb tots els que l’envolten, sobretot amb el seu pare. Però al final de la pel·lícula podem apreciar el canvi que ha fet, degut els problemes que ha patit. Acaba sent una persona totalment comprensible.


TRÀILER




http://www.youtube.com/watch?v=kpptweH8Vng

No hay comentarios:

Publicar un comentario