miércoles, 18 de diciembre de 2013

Bon comunicador


A les classes de GTIC i COED hem estat treballant: Què és ser un bon comunicador? I per què? 

Hem creat un bloc ja que en aquestes dues assignatures ens han proposat fer un treball on haurem de seguir a un bon comunicador, a més a més de conèixer totes aquelles qualitats que aquest  ha de tenir .
Nosaltres hem triat en Xavier Sala i Martín.

Qui és?

Xavier Sala i Martin,  nascut el 17 de juny de 1963 a Cabrera de Mar  (Maresme) és un economista estatunidenc d’origen català. Catedràtic de la Columbia University molt conegut també per les seves aparicions en mitjans de comunicació i per diversos articles.








 Quins temes tracta?

Els temes que més tracta són sobretot d'actualitat com per exemple, temes econòmics, polítics la independència de Catalunya etc...


Conclusió
Considerem que és un bon comunicador perquè tracta la informació de manera subjectiva, utilitzant l’humor i és això un dels trets que el fa destacar. A més, a més, quan ha de donar la seva opinió ho fa de manera respectuosa i educada, sempre respectant els altres punts de vista i les diverses opinions.
Al llarg d’aquests mesos, ens hem estat documentant mitjançant vídeos, conferències, programes on col·labora i, sobretot, a través de les xarxes socials, com Twitter i Facebook, amb els quals hem descobert 
la seva manera d’actuar i comunicar i tot el què fa en el seu dia a dia.



Si vols saber més informació fes click aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario